Μια σειρά από κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από το πρωί της Τετάρτης 21/6 , μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής, στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών και συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Πάτρα, από το ύψος του Ξυλοκάστρου έως την Ακράτα, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Αναλυτικά θα διακοπεί η κυκλοφορία από τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης, 21 Ιουνίου, μέχρι τις 07:00 το πρωί της Πέμπτης, 22 Ιουνίου στο ρεύμα προς Πάτρα, μεταξύ των κόμβων Ξυλοκάστρου και Δερβενίου.

Ακόμη θα διακοπεί η κυκλοφορία από τις 07:00 το πρωί της Πέμπτης, 22 Ιουνίου, μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, 23 Ιουνίου στο ρεύμα προς Πάτρα, μεταξύ των κόμβων Δερβενίου και Ακράτας.

Κατά την διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων προς Πάτρα θα εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών, ενώ η κυκλοφορία στο αντίθετο ρεύμα προς Αθήνα θα λειτουργεί κανονικά.

Να σημειωθεί πως το χρονικό διάστημα  που θα διαρκέσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – από τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης 21 Ιουνίου, έως τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, 23 Ιουνίου- δεν θα εισπράττονται διόδια στον σταθμό διοδίων του Κιάτου, στην κατεύθυνση προς Πάτρα.

shares