2

Γ. Γερόλυμπος: «Ακόμη μεγαλύτερη η διοργάνωση του 2015, με τη διεξαγωγή και Half Iron Man»
Την αποκάλυψη ότι μέσα στο 2015 η Ελλάδα θα έχει την ευκαιρία να διοργανώσει ένα από τους μεγαλύτερους αγώνες τριάθλου παγκοσμίως, το Half Iron Man, έκανε ο Γιώργος Γερόλυμπος. Ο πρόεδρος της Ελληνικής αλλά και της Μεσογειακής Ομοσπονδίας Τριάθλου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου/Μεσογειακού Πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε σε Λουτράκι και Κόρινθο, αναφέρθηκε στη μεγάλη αγωνιστική πρόκληση της νέας χρονιάς η οποία αναμένεται να προσελκύσει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε παγκόσμιο επίπεδο.
«Αποφασίσαμε με το διοικητικό συμβούλιο της Μεσογειακής Ομοσπονδίας ότι και το Ευρωπαϊκό Κύπελλο/Μεσογειακό Πρωτάθλημα θα γίνει και του χρόνου στην περιοχή, με κάποιες αλλαγές, ίσως και λίγο νωρίτερα. Παράλληλα θα διοργανώσουμε και το Half Iron Man, έναν ιδιαίτερα επίπονο αγώνα, ο οποίος θα προσελκύσει ακόμη περισσότερο κόσμο από κάθε γωνιά του πλανήτη. Με γνώμονα την εφετινή διοργάνωση, μεγαλώνουμε ακόμη περισσότερο τη διάσταση του εγχειρήματος στην περιοχή και είμαστε βέβαιοι ότι και σε αυτήν την περίπτωση θα είμαστε απόλυτα συνεπείς», τόνισε ο κ. Γερόλυμπος, ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του και για την εφετινή διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε χθες σε Λουτράκι και Κόρινθο.
«Η διοργάνωση ήταν απόλυτα ασφαλής. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό. Τους δύο Δήμους και φυσικά τους δύο Δημάρχους, την αστυνομία αλλά και το λιμεναρχείο που είχαν ασφαλίσει τη διαδρομή. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό και ο αγώνας έγινε σε εξαιρετική ατμόσφαιρα. Αποτέλεσε μία καλή διαφήμιση για την Ελλάδα. Η Ελλάδα μας χρειάζεται μια προβολή. Εμείς, ως Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου την κάνουμε μόνοι μας, χωρίς καμία βοήθεια από την Πολιτεία. Αποδεικνύουμε ότι μπορούμε και μόνοι μας και έτσι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε».
Να θυμίσουμε ότι το Loutraki ETU Triathlon European Cup & Mediterranean Championship πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων και το Δήμο Κορινθίων. Επίσημοι υποστηρικτές ήταν ο Τουριστικός οργανισμός ανάπτυξης και προβολής Λουτρακίου (LTO), η Μυθική Πελοπόννησος, η Ελληνική Αστυνομία Κορίνθου, το Λιμενικό Σώμα Λουτρακίου, το Πυροσβεστικό Σώμα Κορίνθου και η Ολυμπία Οδός.

shares