rock

ΕΝΑΣ μικρός ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: Ολοκληρώθηκε η 8η+2 R.S.K. και το 4ήμερο πέρασε σαν αστραπή, όπως έγραψαν κάποιοι φίλοι! Όλα κύλησαν όμορφα! Ήταν μια ακόμα συνάντηση μουσικών τάσεων, φίλων, ιδεών και φυσικά πρωταγωνιστές τα Κορινθιακά συγκροτήματα, που μας έδειξαν, όπως κάθε χρόνο, ότι έχουν κάθε διάθεση να μας εκπλήξουν, όπως και οι επίτιμοι καλεσμένοι μας δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό!

Την ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ταξιδέψαμε με ήχους από την 10ετία του ’60 έως το ’80, όπου το classic rock συνάντησε το thrash και το blues ρεμπέτικο μαζί με entertainment rock συνέθεσαν μια βραδιά που μας χάρισε στιγμές νοσταλγίας με εκρηκτικό φινάλε.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ: μουσικές για όλα τα γούστα, από τζαζ δεκαετίας ’30-’40 μέχρι pop και από folklore με ποιμενικούς ασκούς έως nu metal και ελληνικό rock ’90s. Μια βραδιά με ευχάριστες εκπλήξεις!

ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ: πλούσιο το menu και εδώ, alternative ήχος και hip-hop αντιπαραθέσεις, έντεχνες ανησυχίες και ταξιδιώτες του χωροχρόνου από ΄90ς και ’00. Happening με κιθάρες να γλείφουν ενισχυτές … και ιπτάμενες μαράκες! Όσο για το φινάλε, χορός μέχρι «αηδίας» με dub reggae – soul – ska.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ: λαϊκό προσκύνημα! Σε περιφορά τα ραντισμένα με αγιασμό t-shirt’s των συγκροτημάτων. Η βραδιά ξεκίνησε με metal από τα έγκατα της γης, σαν βγήκαμε στην επιφάνεια, το stoner που αντηχούσε από το γιοφύρι της Άρτας, μας προϊδέαζε για ένα οργιαστικό φινάλε και με guest στο «line».

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ: το κοινό κάθε χρόνο όλο και αυξάνεται, το ευχάριστο είναι ότι ένα μεγάλο ποσοστό είναι εκτός Κορινθίας. Διοργανώθηκαν εκδρομές με προορισμό την παραλία του Κιάτου και κατάληξη το ανοιχτό θέατρο Τραγάνας, «All day Beach – All night Rock», όπως και κάθε βράδυ υπήρχε λεωφορείο από τα Καλάμια Κορίνθου στο θεατράκι.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ όπως κάθε χρόνο η Ομάδα Υποστήριξης παρούσα. Φέτος όμως είχαμε και την νέα ομάδα R.S.K. Digital – Volunteers η οποία «προμόταρε» και κάλυψε όλο το 4ήμερο, τα αποτελέσματα ήδη φαίνονται στο διαδίκτυο. Είχαμε και εικαστικές παρεμβάσεις με έκθεση αλλά και διακόσμηση στο άλσος.

ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΦΩΣ: η Music Solutions μπήκε κατευθείαν στο πνεύμα της R.S.K. προσφέροντας εξαιρετική οπτικοακουστική κάλυψη.

ΧΟΡΗΓΟΙ: ευχαριστούμε όσους βοήθησαν αυτή την προσπάθεια όπως και τα τοπικά Μ.Μ.Ε. που κάλυψαν το γεγονός.

ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ και Ν.Π.Δ.Δ. ΜΗΚΩΝΗ. Καθοριστική είναι η συμβολή του Δήμου στη διατήρηση αυτού του θεσμού, που δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα αλλά παράγει και προβάλλει ό,τι πιο φρέσκο και δημιουργικό στον χώρο της σύγχρονης μουσικής από κορινθιακά συγκροτήματα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλα τα συγκροτήματα που συμμετείχαν και πολλούς φίλους που μας στήριξαν και μας βοήθησαν όλο αυτό το διάστημα.

ΚΑΙ όλους εσάς, που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!!!

Α.Μ.Κ.Ε. Rock Sinantisi Kiatou

Κώστας Δ. Καραμπέτσος ~ Σίσσυ Μελή.

JUST ANOTHER BAND FROM KORINTHIAN LAND!