162236-14543562

Τους Νίκο Παππά, Γ. Δραγασάκη, Π. Καμμένο και Φ. Κουβέλη κάλεσε ως μάρτυρες ο εισαγγελέας εφετών Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος,σύμφνα με το tvxs.gr, ο οποίος ανέλαβε τη διενέργεια της έρευνας για τις καταγγελίες περί ενδεχόμενης δωροδοκίας βουλευτών, προκειμένου να επιτευχθεί η απαιτούμενη πλειοψηφία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ενδέχεται να κληθεί και ο Αλέξης Τσίπρας.

Νωρίτερα, στον εισαγγελέα είχε καταθέσει ο διευθυντής της Kontra News, Αιμίλιος Λιάτσος, καθώς ο Πάνος Σκουρλέτης είχε επικαλεστεί το ρεπορτάζ της συγκεκριμένης εφημερίδας για τις παραπάνω καταγγελίες. Εξερχόμενος του γραφείου του εισαγγελέα, ο δημοσιογράφος επικαλέστηκε το απόρρητο αλλά σχολίασε ότι «θεωρεί την πηγή του απολύτως αξιόπιστη».

Ο Φώτης Κουβέλης κλήθηκε από τον εισαγγελέα καθώς χθες σε παρέμβασή του στην Βουλή κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την χρηματοδότηση των κομμάτων είπε ότι «η νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης δεν λύνει το πρόβλημα και υπάρχει πρόσδεση μεγάλου μέρους του πολιτικού συστήματος σε οικονομικά συμφέροντα».

Αύριο Πέμπτη αναμένεται να καταθέσει ενώπιον του Εισαγγελέα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, ενώ για την ερχόμενη Δευτέρα έχει κληθεί να καταθέσει ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος.

shares