c7df42ac-57a3-4d68-a243-f0f4e5f53f9e

Σοκαρισμένοι από τον θάνατο του 59χρονου επιχειρηματία Σταύρου Λουκά είναι οι κάτοικοι των Μεγάρων και της Κορίνθου . Έξι άτομα εισέβαλλαν το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι του άτυχου επιχειρηματία , ο οποίος διατηρούσε επιχείρηση οχημάτων (Auto St Loukas Σταύρος Λουκάς & Υιός Α.Ε.) στα Μέγαρα. Λίγο αργότερα, ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή.
Οι έξι δράστες που είχαν τα πρόσωπά τους καλυμμένα με κουκούλα εισέβαλλαν στο σπίτι του 59χρονου στις 21:00 όπου βρίσκονταν ο επιχειρηματίας με τη σύζυγό του. Οι κουκουλοφόροι χτύπησαν το θύμα στο κεφάλι κι εκείνος έχασε τις αισθήσεις του.
Στη θέα του νεκρού, οι δράστες πήραν τα κλειδιά της επιχείρησής του κι τράπηκαν σε φυγή.
Η ιατρική βοήθεια που έσπευσε στο σπίτι του επιχειρηματία, δεν κατάφερε να τον επαναφέρει, αφού όπως φαίνεται ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Σύμφωνα με τη σύζυγό του, η οποία είναι σε κατάσταση σοκ, ο 59χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του
Δεν έχει ωστόσο, ακόμα εξακριβωθεί αν ο θάνατος προήλθε από το χτύπημα στο κεφάλι ή από την καρδιά του. Οι κινήσεις των δραστών καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του σπιτιού και σύμφωνα με τις αρχές υπάρχουν αρκετά στοιχεία που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

shares