93721-1

Φωτιά ήταν η συνέντευξη τύπου του Αλ. Κούγια μετά το ματς της Παναχαϊκής με τον Απόλλωνα Νέας Σμύρνης. Άστραψε και βρόντηξε αποκαλώντας υποκείμενα τους ανθρώπους της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, κομπλεξικούς που έχουν διαλύσει τα πάντα, έχουν μετατρέψει το γήπεδο σε ομάδα 3ης τοπικής κατηγορίας με ακαδημίες αρπαχτής.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Παναχαϊκής ανέφερε:

Ο δήμαρχος Πατρέων τους έχει αγκαλιάσει για να έρθει η Παναχαϊκή σε χέρια αποτυχημένων.

Σε αυτό το περιβάλλον εμείς με τη βοήθεια του υπέροχου ανθρώπου του δημάρχου Κορίνθου Αλ. Πνευματικού καταφέραμε να στηρίξουμε τα μωρά μας (τους παίκτες της Παναχαϊκής).

Θέλω να δώσω ένα μήνυμα προς όσους θέλουν να λυγίσουμε δε θα τα καταφέρουν. Ο δήμαρχος Πατρέων ειδοποίησε το λογιστή της ομάδας μας για να μας ειδοποιήσουν οτι μας πετάνε όλα τα αντικείμενα από τα αποδυτήρια. Χυδαία τέτοια συμπεριφορά δεν έχει αντιμετωπίσει άλλη ομάδα. Η ομαδα μας έδωσε απαντήσεις στο γήπεδο στα παιχνίδια με Ηρακλή ΑΕΚ και Λάρισσα. Ειδικά στον Ηρακλή μας λήστεψαν το αποτέλεσμα.

Σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου συζητούν το πως θα μας διώξουν και από εδω και αυτό το κάνουν οι ίδιοι που μας έφεραν τα προβλήματα και στην Πάτρα. Εδωσαν απαντήσεις αυτοί που κάνουν κουμάντο στο δήμο. Ο δήμαρχος στο διάλλειμα ήρθε στο γήπεδο γιατί έχει αγωνία για την ομάδα. Διέκοπτε το ΔΣ και ερχόταν στο γήπεδο.

Θέλω να τιμήσω την Παναχαϊκή και για αυτό παίζουμε σαν Παναχαϊκή. Του χρόνου όταν οι άλλες ομάδες θα ψάχνουν για γυρολόγους εμείς με 5 προσθήκες σε ένα αξιόπιστο πρωτάθλημα θα είμαστε η πρώτη δύναμη.

Για το που θα είναι εκεί που θα της δείξουν ότι την αγαπούν και θα τη χειροκροτούν.

{youtube}i9irg8gCjqc{/youtube}

πηγη:patrastimes.gr

shares