511bab6d53e32e8bcc119af7e532d0a7 L

Με την παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, έγινε την Πέμπτη, η ορκωμοσία νεοσυλλέκτων στην 124 ΠΒΕ Τρίπολης.
Μετά το τέλος της τελετής ορκωμοσίας, ο Υπουργός είπε ότι το ρουσφέτι καταργήθηκε και ότι όλοι οι σμηνίτες θα προωθηθούν σε νησιά της παραμεθορίου.
Ο Πάνος Καμμένος συνεχάρη τον Διοικητή της 124 ΠΒΕ και τους Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς της Μονάδας, ενώ ευχήθηκε καλή θεία στους νεοσύλλεκτους που ορκίστηκαν.
Όμως, στη συνέχεια, ο Υπουργός έριξε … σπόντες για τον Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο Τρίπολης, για τους οποίους είπε ότι ενώ γίνεται μεγάλη προσπάθεια να διατηρηθούν μονάδες σε περιοχές όπως η Τρίπολης, εκείνοι είναι απόντες.
Η απουσία του Περιφερειάρχη και του Δημάρχου από την ορκωμοσία, φαίνεται ότι εκνεύρισε τον Πάνο Καμμένο που είπε ότι «αν συνεχίσουν να δείχνουν ότι δεν ενδιαφέρονται, θα ξαναμελετήσουμε το σχεδιασμό μας …».
Το αεροδρόμιο της Τρίπολης το χαρακτήρισε «μάχιμο» και τόνισε ότι έχει προσφέρει πάρα πολλά.
Ενώ, έκλεισε λέγοντας: «Σκοπός μας είναι όχι να κλείσουμε μονάδες, αλλά να υπάρξει μία αναδιάρθρωση που θα βοηθήσει στον αμυντικό σχεδιασμό». kalimera-arkadia.gr

{youtube}dt3dKNGOR1g{/youtube}