22317821422224965

«Σήμερα ο ελληνικός λαός έγραψε ιστορία, η ελπίδα έγραψε ιστορία, ο κυρίαρχος λαός έδωσε καθαρή αδιαμφισβήτητη εντολή. Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα, αφήνει πίσω της τη λιτότητα της καταστροφής, μια πενταετία ταπείνωσης και κάνει βήματα σταθερά σε μια Ευρώπη που αλλάζει τα μνημόνια της λιτότητας και της καταστροφής και καθιστά το την τρόικα παρελθόν για το κοινό ευρωπαϊκό πλαίσιο», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

»Έχουμε πλήρη επίγνωση ότι ο λαός σήμερα δε δίνει λευκή επιταγή αλλά εντολή εθνικής αναγέννησης και αποκατάστασης της κοινωνικής συνοχής και θα αξιοποιήσουμε την εμπιστοσύνη και θα εμπιστευτούμε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα ανεξαρτήτως αν μας ψήφισε», ανέφερε.

Όπως είπε, »η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμη με γνώμονα το κοινό συμφέρον να συνεργαστεί και να διαπραγματευτεί για μια αμοιβαία επωφελή λύση ώστε να μπει ένα τέλος στο φαύλο κύκλο της υπερχρέωσης».

Την ίδια ώρα, όπως σημείωσε ότι προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί η αποκατάσταση των πληγών της κρίσης, η ρήξη με το κατεστημένο και τις παθογένειες, η ρήξη με τη διαφθορά και τη διαπλοκή.

Καταλήγοντας «Εμπρός να συνεχίσουμε το μεγάλο αγώνα, εμπρός να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα»

shares