2024847 0

«Φωτιές» άναψε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ο Οδυσσέας Βουδούρης, καθώς η Αριστερή πλατφόρμα δεν υποδέχθηκε με τις καλύτερες διαθέσεις την πρόταση για υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας επισήμαιναν το «ΠΑΣΟΚικό» παρελθόν του ανεξάρτητου βουλευτή, όπως και το γεγονός ότι έχει ψηφίσει τα Μνημόνια. Μάλιστα, αναμένεται να θέσουν βέτο για την υποψηφιότητά του στις ομιλίες τους κατά τις εργασίες Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκίνησαν το Σάββατο.

«ΠΥΡΑ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΤΑΒΑΝΕΛΟ

«Βέλη» για τον τρόπο που έγινε η επιλογή των υποψηφίων περιφερειαρχών εξαπέλυσε και το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Νταβανέλος.

Συγκεκριμένα, άσκησε κριτική στην εφημερίδα ΑΥΓΗ για το γεγονός ότι δόθηκαν τα ονόματα στη δημοσιότητα προτού εγκριθούν από την Κεντρική Επιτροπή.

Δεν παρέλειψε επίσης, να επικρίνει την πρόταση για τον προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ βουλευτή Οδυσσέα Βουδούρη. Ο κ. Νταβανέλος, επικαλέστηκε τόσο την ψήφιση του πρώτου μνημονίου όπως και την «προγραμματική συμφωνία» Σαμαρά- Βενιζέλου- Κουβέλη την οποία είχε αποδεχτεί τότε ο κ. Βουδούρης ως βουλευτής ΔΗΜΑΡ.

Ο πρώην επικεφαλής της ΔΕΑ δε δίστασε τέλος να αναφερθεί και στις ετερόκλητες δηλώσεις βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το Χρέος, -οι οποίες και προκάλεσαν σύγχυση προ ημερών στην Κουμουνδούρου-, λέγοντας πως « εκτός γραμμής είναι η πλειοψηφία και όχι οι θέσεις που διατυπώνονται από τα στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας» .

shares