Εορταστική Εκδήλωση για τα Άγια Χριστούγεννα  θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 6:00 μ.μ., στον Καθεδρικό Ι. Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου.

Το Α’ μέρος της Εκδηλώσεως θα περιλαμβάνει Χριστουγεννιάτικους Ύμνους και Κάλαντα από την παιδική Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗΣ» της Ιεράς Μητροπόλεως μας, υπό την Διεύθυνση  της κ. Χριστίνας – Παταπίας Μήτρου. Στο Β’ μέρος, που θα ακολουθήσει,  ο Νομικός κ. Πέτρος Θ.  Θωμαΐδης θα ομιλήσει με θέμα:  «Εορτασμός των Χριστουγέννων : Τότε και άλλοτε ή τώρα και πάντοτε;», ενώ στο Γ’ μέρος θα ψάλλει Χριστουγεννιάτικους Ύμνους η Χορωδία Ιεροψαλτών Κορινθίας «ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΥΜΝΟΓΡΑΦΟΣ», υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτη του Καθεδρικού Ι. Ναού Απ. Παύλου Κορίνθου κ. Αναστασίου Γκιούλη.

Την Εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Πανοσ. Αρχιμ. π. Άνθιμος Παπαλεξόπουλος, Ιεροκήρυκας της Ι. Μητροπόλεως μας και Καθηγουμένος της Ι. Μονής Παναγία «Η ΠΑΝΤΩΝ ΧΑΡΑ» Καλετζίου.

Καλείσθε να παρακολουθήσετε την ως άνω Εκδήλωση, ώστε με την κατάλληλη πνευματικὴ προετοιμασία, στην οποία και αυτή θα συντελέσει, να υποδεχθείτε και να γιορτάσετε με Χριστοτερπή διάθεση και τώρα και πάντοτε την πανίερη εορτή της αγίας του Χριστού Γεννήσεως.

shares