2a5a17d5a42153e6cff0f0c040c59be1_XL

Ο Κώστας Σταματίου τιμήθηκε για  την ηρωική πράξη που έκανε προχθές και έσωσε από βέβαιο θάνατο με κίνδυνο της σωματικής του ακεραιότητας  ,μια υπερήλικη γυναίκα όταν έπιασε φωτιά η κουζίνα του σπιτιού της ,χωρίς να σκεφτεί τίποτε άλλο παρά μόνο την ψυχή που κινδύνευε εκείνη την ώρα.

Για όσους τον έχουμε φίλο πολλά χρόνια, δεν μας παραξένεψε η τόλμη και η πράξη του,  γιατί ο Κώστας αγαπά τον τόπο του, την Κόρινθο, τους ανθρώπους της , και πάλι…  μα και πάλι θα το τολμήσει εάν χρειαστεί ανάγκη.     Δεν μιλάει πολύ … αλλά όσα αισθάνεται και πιστεύει για τον άνθρωπο, τα αποδεικνύει με πράξεις.

Να είναι πάντα καλά!

Στην ανακοίνωση του επιμελητήριου Κορινθίας  αναφέρονται τα εξής:

«Στην πρόσφατη εκδήλωση για τον εθελοντισμό, το Επιμελητήριο Κορινθίας και ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αυγερινός, απένειμαν στον Κορίνθιο κ Κώστα Σταματίου τιμητικό έπαινο για την εθελοντική του προσφορά στη διάσωση συνανθρώπου μας που κινδύνευσε από πυρκαγιά και αδυνατούσε να διαφύγει χωρίς την βοήθεια του τιμηθέντος ο οποίος διακινδύνευσε τη δική του ζωή και σωματική του ακεραιότητα».

 Φωτογραφία:Τσέτσι Τσάνκοβ

 

shares