δεδεσ παπ

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Υποδομών Γιώργο Δέδε, είχε ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Συζήτησαν προβλήματα που ο Δήμος αντιμετωπίζει σε πολλά μέτωπα και στα οποία ο κ. Δέδες μπορεί να βοηθήσει λόγω της θέσης του στο Υπουργείο. Επίσης, ο Δήμαρχος κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις για έργα που είναι αναγκαία, όπως τα αντιπλημμυρικά και η αποκατάσταση των ζημιών που έχει υποστεί το τμήμα της Π.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών, που διέρχεται από τα όρια του Δήμου Βέλου Βόχας.

Στο θέμα των αντιπλημμυρικών έργων, ο Δήμος Βέλου Βόχας έχει κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ύστερα από τα σοβαρά προβλήματα που προκάλεσαν οι πλημμύρες τον Σεπτέμβριο του 2016. Πάνω σε αυτό ο Αννίβας Παπακυριάκος περιμένει από τον γενικό γραμματέα την χρηματοδότηση έργων για την θωράκιση του Δήμου και την αποκατάσταση ζημιών που έχουν προκληθεί.

Στο τμήμα τώρα της Π.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών επίσης η πρόταση του Δημάρχου αφορά την χρηματοδότηση έργων κυρίως αποκατάστασης του οδοστρώματος και των πεζοδρομίων, καθώς οι ζημιές που ο δρόμος έχει υποστεί από τα βαριά κυρίως οχήματα που διέρχονται καθημερινά είναι πολλές και μεγάλες. Ο κ. Δέδες έχει ήδη υποσχεθεί την χρηματοδότηση των απαραίτητων αυτών έργων.

Τέλος, ο κ. Παπακυριάκος πρότεινε μια σειρά ακόμα έργων στο σύνολο του Δήμου, αναμένοντας και σε αυτά την στήριξη του Γιώργου Δέδε μέσα πάντα από τον θεσμικό του ρόλο.

shares