Ο Δήμος Κορινθίων «ανάβει» τα φώτα  για τις Άγιες Ημέρες τόσο στην μητρόπολη όσο και στα δημοτικά διαμερίσματα , σε ειδική εκδήλωση που έχει προγραμματίσει την Παρασκευή  6 Δεκεμβρίου, στις 19:00 το απόγευμα στην Πλατεία του Φλοίσβου.

Στην πρόσφατη  συνέντευξη που έδωσε ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος, ανέφερε πως  ο στολισμός  της Κορίνθου αλλά και των χωριών  είναι σε εξέλιξη ,παράλληλα κάλεσε  τους πολίτες αλλά και τους εμπόρους να συμβάλουν και εκείνοι από την πλευρά τους ώστε να πετύχουν  το επιθυμητό, που είναι Ένας Δήμος φωτεινός και γιορτινός! 

«Περιμένω τους Κορίνθιους αλλά και τους επισκέπτες να γιορτάσουμε μαζί την έναρξη της εορταστικής περιόδου την Παρασκευή, παράλληλα όμως και να γνωρίσουν την αγορά μας η οποία είναι αξιόλογη τόσο σε επίπεδο τιμών όσο και ποιότητας προϊόντων.» ανέφερε ο Δήμαρχος.

Παράλληλα ανακοίνωσε πως το διάστημα των γιορτών θα υλοποιηθεί και μια σειρά εκδηλώσεων από το ΚΕΠΑΠ, στην έδρα του Δήμου αλλά και στις έδρες των Καποδιστριακών Δήμων με την συμμετοχή ντόπιων συλλόγων και φορέων αφού στόχος είναι να αναδειχθεί και να στηριχθεί το πολιτιστικό στοιχείο του δήμου Κορινθίων.