Παραδοσιακά Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα αλλά και ευχές για το Νέο (Πολιτικό) έτος 2018, δέχτηκε σήμερα Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017, ο σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο.

Αντιπροσωπίες από αδελφότητες των Ι. Μονών της Μητροπολιτικής μας Επαρχίας, η Φιλαρμονική του Δήμου Κορινθίων, στρατιώτες της Σχολής Μηχανικού, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΡΕΑ» του Άσσου Κορινθίας, τα παιδιά των υπαλλήλων της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου , παιδιά Ιερέων, Ιερείς και πλήθος μεμονωμένων πιστών επισκέφτηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.Διονύσιο  και σε πολύ θερμό κλίμα επικοινώνησαν μαζί του με αφορμή το μοναδικό αυτό έθιμο της Πατρίδας μας.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού με πολύ χαρά και συγκίνηση άκουσε όλους τους καλαντιστές, ομίλησε ανάλογα και κατά την περίσταση στον καθένα τους και μαζί με την ευλογία του, το παραδοσιακό κέρασμα και την διανομή του Ημερολογίου του 2018 της Ι. Μητροπόλεως  ευχήθηκε σε όλους «Καλή και ευλογημένη Χρονιά» με τις καρδιές τους «πλημμυρισμένες» από Χριστό!

Η εργάσιμη ημέρα για τα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεώς έληξε με την συνάθροιση όλων των εργαζομένων στα Γραφεία της , Κληρικών και Λαϊκών, στο γραφείο του Ποιμενάρχου ,όπου του έψαλαν τα κάλαντα και άκουσαν τις ευχές του για πνευματική ενίσχυση από τον φωτισμό του Αγίου Πνεύματος, για υγεία και μακροημέρευση. Λιτές ευχές με αναφορές σε πρόσωπα της Π. Δ. εκ μέρους των εργαζομένων στα Γραφεία υπέβαλε ο Γ.Α.Ε. π. Αγάπιος Δρίτσας προς τον οποίο αλλά και προς τον γηραιότερο εκ των υπηρετούντων π. Παναγιώτη Μπρίνια ιδιαιτέρως ευχήθηκε ο Σεπτός Ποιμενάρχης  κλείνοντας με τον ιδανικότερο τρόπο την χρονιά 2017.