Στις 23 Φεβρουαρίου η καρδιά της Κρήτης θα χτυπά στην Κόρινθο.

Η Ένωση Κρητών Κορινθίας «Ο Ψηλορείτης» διασκεδάζει στον Ετήσιο χορό της με τον Αντώνη Μαρτσάκη και το συγκρότημά του Νίκο Μαρεντάκη, Κανάκη Κοζωνάκη και Χαράλαμπο Πιτροπάκη, στο Korinthian Palace στον Σολωμό Κορινθίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο «Ψηλορείτης» καλεί μεγάλα ονόματα της Παραδοσιακής Κρητικής μουσικής στις εκδηλώσεις της Ένωσης.

Ονόματα όπως ο Ν. Ζωιδάκης, ο Μ. Κονταρός, ο Γ. Μανωλιούδης, τα Σπυριδάκια, Π. Σαριδάκης, Γ. Χαλκιαδάκης, Δ. Κορνηλάκης έχουν ξεσηκώσει τους Κρητικούς και όχι μόνο ,του νομού μας σε αξέχαστα γλέντια, τα τελευταία χρόνια.

Η Ένωση Κρητών Κορινθίας «Ο Ψηλορείτης» έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να γίνει πόλος έλξης και τόπος συνάντησης των Κρητικών μέχρι και 3ης γενιάς ως τώρα, που διαμένουν στον Ν. Κορινθίας. Έχει όμως λάβει τεράστιας εκτίμησης και αγάπης από τους Κορίνθιους, κάτι που ως Ένωση Κρητών το διαπιστώνει και το αναγνωρίζει σε κάθε εκδήλωση.

Ευχόμαστε στην Ένωση Κρητών Κορινθίας  «Ο Ψηλορείτης» να έχει πάντα επιτυχίες και να συνεχίσει το έργο της, που με τόσο σεβασμό προς το βαρύτατο όνομα της Κρητικής Ιστορίας, Παράδοσης και Πολιτισμού μεταλαμπαδεύει.

 

Λεπτομέρειες:

Είσοδος 20€ με πλήρες μενού και απεριόριστο κρασί.
Παιδικό 10€
Εισιτήρια προπωλούνται στην αίθουσα της Ένωσης, Αχιλλέως 8 στην Κόρινθο.

Ιστοσελίδα: www.enosikritonkorinthias.gr

https://www.facebook.com/groups/enosikritonkorinthias/

Τηλ. Κρατήσεων: Νίκος Δασκαλάκης 6936554164

shares