Ο Ολυμπιονίκης Νίκος Ξυλούρης επιστρέφει  στις πισίνες ως τεχνικός  διευθυντής του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου. Έχουν περάσει 11 χρόνια μετά την τελευταία του συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, και θέλει να βοηθήσει τα νέα παιδιά να αγαπήσουν το άθλημα της κολύμβησης αλλά και να διακριθούν.

Ο ίδιος σε αναρτησή του στη σελίδα του στο fc γράφει :

Σκοπός δικός μου αλλά και της νέας προπονητικής ομάδας, είναι η σωστή και υγιής λειτουργία του συλλόγου που θα έχει ως αυτοσκοπό όχι τον πρωταθλητισμό αλλά πρωτίστως την σωστή εκγύμναση και εκμάθηση της κολύμβησης σε νέους και νέες όλων των ηλικιών.
Με την βοήθεια της διοίκησης αλλά κυρίως της νέας δημοτικής αρχής, είμαι σίγουρος πως η πισίνα της πόλης μας θα γεμίσει από κόσμο που αγαπάει το νερό, που θα θέλει να μάθει από κοντά αυτό το υπέροχο άθλημα και που μελλοντικά θα μπορεί να φέρει νέες επιτυχίες αγωνιστικά από Κορίνθιους κολυμβητές.
Ραντεβού τον Σεπτέμβρη…??‍♂️?‍♀️

Ανάλογη ανακοίνωση έγινε και από τον Ναυτικό Όμιλο Κορίνθου.

«Ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Χρήστο Ζιώγα. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά και το έργο του τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Παράλληλα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε το προπονητικό σχήμα για την επόμενη σεζόν (2019-2020) η οποία ξεκινάει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη και θα αποτελείται από τους:

Ξυλούρης Νίκος: Τεχνικός Διευθυντής

Στρατουδάκης Νίκος: Προπονητής

Λάβδα Μαριλένα: Προπονήτρια

Μιχαλόπουλος Κωνσταντίνος: Προπονητής

Αξίζει να σημειώσουμε πως το προπονητικό μας επιτελείο αποτελείται από Κορίνθιους πρώην αθλητές της ομάδας μας! Τέλος αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον πρώην Ολυμπιονίκη αθλητή Νίκο Ξυλούρη που θα επιτελέσει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή αφιλοκερδώς».

 

Related Posts