Στο σφυρί βγήκε  το σπίτι μιας συνταξιούχου για 15.000 ευρώ, διαψεύδοντας η κυβέρνηση τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα , και ο ίδιος τον εαυτό του, τις υποσχέσεις και τα σλόγκαν που διαλαλούσε στα μπαλκόνια και στις κάμερες , πως δεν θα γίνει κανένας πλειστηριασμός σε πρώτη κατοικία και πως κανένα σπίτι δεν θα «πέσει» σε χέρια τραπεζίτη.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος σε ανάρτηση του στο facebook  δίνει στη δημοσιότητα  έναν τέτοιο πλειστηριασμό και τα «λέει» έξω από τα δόντια σε στην κυβέρνηση και τους ταγούς της.

 Η ανάρτηση

Πλειστηριασμός Πρώτης κατοικίας (παρακαλώ κοινοποιήστε το) –
Προς κυβερνώντες (και για να τελειώνουμε με τα άθλια ψέματά τους):
Άκουγα το πρωί στον Real τον Αλεξιάδη του ΣΥΡΙΖΑ να λέει «φέρτε μου έναν» που να απειλείται η πρώτη κατοικία του…
Λοιπόν:
Η Ζανα Μπεμπονη είναι συνταξιούχος. Διαθέτει 43 τετραγωνικά, υπόγειο διαμέρισμα στην Αθήνα. Η εφορία της έστειλε ειδοποιητήριο κατάσχεσης και πλειστηριασμού της μοναδικής αυτής κατοικίας της για χρέος 15.000 ευρώ από τα οποία οι 5.000 είναι τόκοι. Προηγουμένως φρόντισαν, όπως καταγγέλλει, να της κατάσχουν και το τελευταίο ευρώ της σύνταξής της από τον κατά τα άλλα «ακατάσχετο» λογαριασμό της.
Επομένως: Η’ η κυρία Μπεμπόνη (με την άδειά της δημοσιοποιούμε την περίπτωσή της) είναι «μεγαλοοφειλέτης», «στρατηγικός κακοπληρωτής με βιλάρες», είναι κάτοχος off shore και paradise papers ή εσείς κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης είστε άθλιοι.
Τόσο άθλιοι όσο και οι παπαριές σας περί «προστασίας της λαϊκής κατοικίας».
Κατά τα λοιπά να θυμάστε: Η αλητεία, η ατιμία, το έγκλημα των πλειστηριασμών για να (ξανα)μοιράσετε λεφτά στους τραπεζίτες φίλους σας και στα κοράκια, δεν θα περάσει.