Ο  Λάκης Γιαννιδάκης   ενας από τους πρώτους  δημοσιογράφους της Κορινθίας, μας “αποχαιρέτησε” σήμερα το απόγευμα , καθόλου εύκολα όμως… έδωσε σκληρή μάχη από την περασμένη Παρασκευή 9 Ιουνίου, στην ΜΕΘ της καρδιολογικής κλινικής   του Νοσοκομείου “Γ. Γεννηματάς”  παλεύοντας να ξεπεράσει το οξύ καρδιογενές  πνευμονικό οίδημα που τον “χτύπησε” αλύπητα.

Μας άφησε «γεια»….  Έτσι, γιατί ήθελε πλέον να μας καληνυχτίζει  “πάνω από την λάμψη του φεγγαριού” και όχι…. “κάτω από την λάμψη του φεγγαριού” όπως έκανε τόσα χρόνια  από το ραδιόφωνο της Ηλέκτρας  σε εκείνη την τόσο δημοφιλή εκπομπή του.

Με τον Λάκη συνεργαστήκαμε όμορφα, με κατανόηση,   σεβασμό στην προσωπικότητα και στον τρόπο που εργάζονταν ο καθένας μας, για  αρκετά χρόνια, στα ραδιόφωνα  και την  τηλεόραση  της “Ηλέκτρας”  και του “Κέντρου”.

Τα επόμενα χρόνια ασχολήθηκε αποκλειστικά  με το διαδίκτυο   και την ηλεκτρονική εφημερίδα  του «Σφεντόνα».

Παρορμητικός, παθιασμένος με το ρεπορτάζ και την είδηση, με εύκολες και δύσκολές στιγμές όπως έχουμε όλοι μας σε αυτό τον χώρο.

Πίεσε και πιέστηκε, κοντράρισε και κοντραρίστηκε ,πολέμησε και πολεμήθηκε  για εκείνα που ίδιος πίστευε πως πρέπει προβάλλει και να επικοινωνήσει στον κόσμο, χωρίς να διστάσει να ζητήσει συγνώμη όταν ήταν απαραίτητο… παραμένοντας πάντα  ένας τρυφερός άνθρωπος.

Εκεί ψηλά σίγουρα θα συναντηθεί με τον Πάνο Περιβολάρη για πολλά χρόνια συνεργάτη του και έχουν να θυμηθούν τόσα….. από την πολύχρονη συμπόρευση τους.

Αγαπούσε πολύ την όλη του  την οικογένεια,  από το μεγαλύτερο μέχρι  το πιο μικρό μέλος ,ιδιαίτερα  τα τέσσερα εγγόνια του, που σήμερα πονούν τόσο…..  για την απώλειά του …..

Πόπη ,Νάνσυ, Εβίτα και Μελίνα, κουράγιο… όρθιες και δυνατές  σας θέλει ο Λάκης….

Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την  Κυριακή 18 Ιουνίου  στις 18:00 στον ιερό ναό κοιμήσεως Θεοτόκου στον Συνοικισμό Κορίνθου. Η σορός του θα βρίσκεται από τις τέσσερις το απόγευμα στην εκκλησία για όσους φίλους και συγγενείς θέλουν να του πουν το τελευταίο αντίο.

Λάκη ,  Καλό Κατευόδιο στο Ταξίδι που Κίνησες να Πας….

 

Λίλυ Μουζάκη

 

Related Posts