Νέος πρόεδρος του  Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου αναδείχθηκε, στο πλαίσιο της συμφωνίας της εκ περιτροπής Προεδρίας,  με ομόφωνη απόφαση, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης.

Στην  Τακτική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου (ΠΕΣΠ), που πραγματοποιήθηκε  την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου μέσω τηλεδιάσκεψης, με κεντρικό θέμα την ανάδειξη νέου προέδρου του θεσμικού οργάνου, μετά την λήξη της ετήσιας προεδρικής θητείας του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Ιωάννη Παναρίτη, εξελέγει με ομόφωνη απόφαση.

Η νέα σύνθεση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου όπως αυτή διαμορφώθηκε είναι η ακόλουθη:

Πρόεδρος: κ. Παναγιώτης Πιτσάκης – Επιμελητήριο Κορινθίας

Α’ Αντιπρόεδρος: κ. Βαγγέλης Ξυγκώρος – Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Β’ Αντιπρόεδρος: κ. Φώτης Δαμούλος – Επιμελητήριο Αργολίδας

Γ’ Αντιπρόεδρος:  κ. Γιάννης Τρουπής Επιμελητήριο Αρκαδίας

Δ’ Αντιπρόεδρος: κ. Ιωάννης Παναρίτης Επιμελητήριο Λακωνίας

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτης Πιτσάκης, ευχαρίστησε θερμά όλους τους Προέδρους και εκπροσώπους των Επιμελητηρίων για την εκλογή του στην Προεδρεία του ΠΕΣΠ και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του αλλά και την άριστη συνεργασία που είχε με κ. Ιωάννη Παναρίτη κατά την διάρκεια της θητείας του. Ο Πρόεδρος διαβεβαίωσε ότι θα ενεργεί για τη διεκδίκηση κοινών πάγιων αιτημάτων προς την Πολιτεία και την Περιφέρεια, έχοντας πλέον και πιο ενεργή συμμετοχή στον Περιφερειακό σχεδιασμό, για την ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας και την οικονομική ανάπτυξη της Πελοποννήσου.