Τα εγκαίνια της νέας του στέγης. πραγματοποίησε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στην γειτονιά του Άι Γιώργη Σοφικού, ο Σύλλογος γυναικών Σολυγείας ”η Λέλα Ιατρίδη”. Πρόκειται για την ανακαίνιση του παλαιού καφενείου «ΝΕΟΝ» που παραχωρήθηκε στον σύλλογο από τους απογόνους των ιδιοκτητών και θα αποτελεί στο εξής τον χώρο δημιουργίας των δυναμικών μελών του.

Το βροχερό απόγευμα ξεκίνησε με αρτοκλασία στο ιστορικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου (15ου αιώνα) και συνεχίστηκε με τα εγκαίνια της στέγης. Δυναμικό όπως πάντα το παρών των γυναικών αλλά και των ανδρών του χωριού που έσπευσαν να δηλώσουν με την παρουσία τους την υποστήριξη τους στο ξεκίνημα της νέας προσπάθειας.

Παρόντες ο Υφυπουργός ενέργειας Χρίστος Δήμας, ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, ο επικεφαλής της ”Πνοής Δημιουργίας” Νίκος Σταυρέλης, η πολιτευτής του νομού Μαριλένα Σούκουλη, ο πρόεδρος του χωριού Γρηγόρης Ρωτίδης, ο πρώην Δημαρχος Σολυγείας Ιωάννης Γκεζερλής, ο καθηγητής καρδιολογίας Δημήτριος Τούσουλης και μέλη της τοπικής δημοτικής ενότητας.

 

streetlife.gr