Αγρότες και Κτηνοτρόφοι κλείνουν τον Ισθμό

Αγρότες και Κτηνοτρόφοι κλείνουν τον Ισθμό

Κλείνουν τον Ισθμό το Σάββατο 14 Νοεμβρίου  στις 12.00 το μεσημέρι ,οι αγρότες της Πελοποννήσου  μετά από απόφαση που έλαβαν οι αγροτικοί σύλλογοι και οι επιτροπές μπλόκων της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ) από την Πελοπόννησο ,και καλούν  σε Παναγροτικό συλλαλητήριο όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους  να συμμετέχουν σε αυτό.
Το κάλεσμα:
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΜΠΛΟΚΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ
ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ  ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Για να μετατρέψουμε την απελπισία που μας έχουν οδηγήσει με τις πολιτικές τους οι προηγούμενες και η τωρινή κυβέρνηση, τα κόμματα του ευρωμονόδρομου και η Ευρωπαϊκή Ένωση σε οργανωμένο αγώνα εναντίον τους.
Η ελπίδα για την επιβίωση μας βρίσκετε στα δικά μας χέρια. Στον κοινό αγώνα με τους μισθωτούς και τους αυτοαπασχολούμενους.
ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΣΗ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ
Τώρα πρέπει να σημάνει αγροτικός ξεσηκωμός. Καλούμε τους Αγροτικούς Συλλόγους, τις Επιτροπές Αγώνα και τις Επιτροπές των Μπλόκων από όλη την Πελοπόννησο, τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους να πάρουν, μαζικά, μέρος το Σαββάτο 14 Νοέμβρη στο αγροτικό παμπελοποννησιακό συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι στα παλιά ΚΤΕΛ στον Ισθμό της Κορίνθου.