Η παρουσίαση της Κανέλλη διεκόπη απότομα από εισβολή μελών του Ρουβίκωνα

Η παρουσίαση της Κανέλλη διεκόπη απότομα από εισβολή μελών του Ρουβίκωνα

Eνα διαφορετικό δελτίο αλλά από μια… άλλη εποχή παρουσίασε σήμερα η ΕΡΤ, με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων που συμπληρώθηκαν από την δημιουργία της ελληνικής τηλεόρασης, με παρουσιάστρια του πρώτου θέματος τη δημοσιογράφο και βουλευτή Λιάνα Κανέλλη.
Η Λιάνα  Κανέλλη αφού παρουσίασε το πρώτο θέμα, στη συνέχεια συνομίλησε με τον κεντρικό παρουσιαστή του δελτίου Πάνο Χαρίτο για την εμπειρία της στην ΕΡΤ, καθώς η δημοσιογράφος είχε διατελέσει και στο παρελθόν παρουσιάστρια του δελτίου.
Ξαφνική διακοπή του δελτίου από εισβολή μελών του Ρουβίκωνα

Ωμως η συνέντευξη διεκόπη απότομα, ακούστηκαν φωνές μέσα στο στούντιο και το σήμα διεκόπη, με την ΕΡΤ να προβάλει διαφημιστικά σποτ. Η διακοπή έγινς όταν εισέβαλαν στο στούντιο, μέλη της ομάδας Ρουβίκωνας .

[tg_youtube width=»» height=»» video_id=»iYdiceJQCMk»]
Όταν ξεκίνησε και πάλι το δελτίο ειδήσεων, ο κ. Χαρίτος εξήγησε ότι «τα άτομα που εισέβαλαν επέμεναν να διαβάσουν μια επιστολή που είχαν συγγράψει», όμως τελικά «τα πνεύματα ηρέμησαν».
Η  Λιάνα Κανέλλη ανέφερε «Μου έχουν συμβεί χειρότερα στον αέρα. Ενώ τους ζητήσαμε να μου δώσουν το κείμενο, χάριν συμβολισμού της ημέρας, αρνήθηκαν. Αναφώνησαν ότι είναι δικά τους η ΕΡΤ.  Η ΕΡΤ είναι όλων των Ελλήνων, οι Έλληνες την πλήρωσαν, οι Έλληνες την κριτίκαραν»  προσθέτοντας πως τραυματίστηκε ένας εικονολήπτης.

Έξω από το κτίριο της ΕΡΤ βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές.
Να σημειωθεί πως το δελτίο της ΕΡΤ ανοίγουν από σήμερα και μέχρι την επόμενη Κυριακή, γνώριμα πρόσωπα από το παρελθόν της ΕΡΤ. Τις επόμενες μέρες το πρώτο θέμα θα παρουσιάσουν οι εξής δημοσιογράφοι: Τέρενς Κουίκ, Έλλη Στάη, Δημήτρης Κωνσταντάρας, Γιώργος Δουατζής και Απόστολος Αποστολόπουλος.