Μια πολύ χρήσιμη ημερίδα με   θέμα «Πόσο ασφαλής μπορεί να είναι σήμερα ο χρήστης του internet κατά την πλοήγησή του και ειδικότερα οι έφηβοι» με ομιλητή τον πρώην επικεφαλής της διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος στρατηγό ε.α της ΕΛ.ΑΣ και ιδρυτή του Ινστιτούτου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, του CSII (Cyber Security International Institute), Μανώλη Σφακιανάκη, διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Λουτράκι.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017  στις 18:30 στο “Αλεξάνδρειο” Συνεδριακό Κέντρο στον Ισθμό της Κορίνθου.

Πρόγραμμα Ημερίδας

Ώρα                Αντικείμενο

18:00 – 18:30 Προσέλευση κοινού και επισήμων

19:00 Έναρξη εκδήλωσης με χαιρετισμούς από:

1. Πρόεδρο του συλλόγου κ. ΚΑΝΑΒΟ ΘΩΜΑ

2. Πρόεδρο του HOMO EDUCANDUS ΑΓΩΓΗ κ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟ

3. Επίσημους προσκεκλημένους

19:30 – 20:30     Έναρξη ομιλίας – παρουσίαση από τον κ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΜΑΝΩΛΗ Στρατηγό ε.α. – Πρόεδρο και Ιδρυτή του CYBER SECURITY INTERNATIONAL INSTITUTE.

20:30 – 21:30       Απάντηση ερωτήσεων και επίλυση αποριών των παρευρισκομένων

21:30-22:00   Απονομή τιμητικής πλακέτας στον κ. Σφακιανάκη για την πολύχρονη προσφορά σου στην κοινωνία και ιδιαίτερα στην Νεολαία. Την απονομή θα κάνουν ο Αρχηγός της Ομάδας Νέων του Συλλόγου και ο/η σημαιοφόρος του Λυκείου του HOMO EDUCANDUS ΑΓΩΓΗ.

22:00 – 22:15     Υπογραφή Μνημονίου Διαρκούς Συνεργασίας μεταξύ του CYBER SECURITY INTERNATIONAL και του Αθλητικού Ομίλου Λουτράκι που στόχο θα έχει την διαρκή και από κοινού προσπάθεια επιμόρφωσης της τοπικής κοινωνίας για θέμα ασφάλειας στην χρήση του ιντερνέτ και ειδικά της νέας γενιάς με δημιουργία δράσεων με αυτό τον στόχο.

22:15 – 22:30    Επαφή του κ. Σφακιανάκη με δημοσιογράφους που θα καλύπτουν την εκδήλωση διάρκειας περίπου 15 λεπτών.

22:45    Δείπνο προς τιμή του κ. Σφακιανάκη