Τα έντονα καιρικά φαινόμενα και η διασφάλιση της ασφάλειας των μαθητών είναι ο λόγος που η Περιφερειάρχης Αττικής σε συνεννόηση με το Υπουργείο Παιδείας, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία την Παρασκευή 17/11 των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Αττικής.
Οι σχετικέ αποφάσεις διακοπής των μαθημάτων των σχολείων σε α/βάθμια και β/βάθμια σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες υπέγραψαν οι Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 186 του ν. 3852/2010 και του άρθρου 4 του π.δ/τος 79/2017.

 Στην Κορινθία τώρα, ύστερα από συνεννόηση του Δημάρχου με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 58 και 94 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/Α ́/7-6-2010), αποφασίστηκε  , να παραμείνουν κλειστές, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν

    Το Δημοτικό σχολείο της Δημοτικής Κοινότητας Ισθμίας   την  17η Νοεμβρίου 2017 ημέρα Παρασκευή προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών.

Τέλος δεν θα λειτουργήσουν  με απόφαση των δημάρχων των  τριών νησιών, τα σχολεία σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες σε Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Ιθάκη λόγω του έκτακτου δελτίου πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

 

 

shares