Να καθαριστεί άμεσα το Πεδίο Βολής στην Κόρινθο το οποίο παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης σε ένα επιβαρυμένο με σκουπίδια κλαδέματα και ογκώδη σκουπίδια, έντονη δυσοσμία ,ποντίκια  περιβάλλον,σε απόσταση 30 μέτρων από τις  υδατοδεξαμενές και το διυλιστήριο του Δήμου, ζητά ο επικεφαλής της παράταξης «Πνοή Δημιουργίας» Νίκος Σταυρέλης, σε ανάρτηση του στο facebook από τον δήμο Κορινθίων τονίζοντας πως υπάρχει σοβαρός κίνδυνος στην υγεία των πολιτών.

Χωρίς Υπερβολές –Σοβαρός Κίνδυνος

Με την υγεία και το περιβάλλον δεν παίζουμε. Στην σημερινή μου αυτοψία στο Πεδίο Βολής δυστυχώς διαπίστωσα ο χώρος που κάποτε εξυπηρετούσε το αμαξοστάσιο του Δήμου να έχει καταληφθεί από σκουπίδια, κλαδέματα και ογκώδη. Σε σημείο μάλιστα να μην υπάρχει ελεύθερος χώρος ούτε για πρόσβαση εντός αυτού.
Το χειρότερο όμως είναι ότι ακριβώς δίπλα (απόσταση 30 μέτρων) είναι οι υδατοδεξαμενές και το διυλιστήριο του  Δήμου!!!!!!
Δυσοσμία έντονη.
Ποντίκια…….
Τι να πω.
Ποιου ήταν αυτή η φαεινή ιδέα;
Ο χώρος δεν είναι ούτε σκουπιδότοπος ούτε Πράσινο Σημείο.
Πέραν αυτών στον ίδιο εξωτερικό χώρο γίνεται ο καθαρισμός των σαρωθρων-σκουπες αυτοκινήτων του Δήμου με τα απόνερα να διαχέονται στο δρόμο.
Δήμαρχε μια απλή επίσκεψη στο χώρο θα σας πείσει για αμεσότατες ενέργειες αποκατάστασης του περιβάλλοντος και μη επανάληψη του φαινομένου. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος στην υγεία των πολιτών.
Οι πληροφορίες μας είναι ότι αυτό συμβαίνει τους τελευταίους 2-3 μήνες.
Και φυσικά παρήλθε ένας χρόνος που κατ επανάληψη έχω επισημάνει την αναγκαιότητα πλειοδοτικού διαγωνισμού για τα εγκαταλελειμμένα οχήματα και τους σπασμένους πλαστικούς κάδους που βρίσκονται μέσα στον ίδιο χώρο φιρδην-μιγδην, για την αποκατάσταση του περιβάλλοντος. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Οι μεταλλικοί κάδοι βέβαια είναι εξαφανισμένοι!!!!!
Κάντε κάτι πριν είναι αργά.