Άνοιξαν φτερά  τους για τα καλά…. και ταξιδεύουν σε όλο τον Νομό Κορινθίας και όχι μόνο….  μεταφέροντας το αεράκι του πολιτισμού  για να δροσίζουν τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, ανθρώπους ,ψυχές και τόπους , μέσα από  την υποκριτική τέχνη  και το θέατρο ,τα μέλη της Θεατρικής Σκηνής Κορίνθου «ΑΝΕΜΗ» και μαγεύουν πραγματικά, θυμίζοντας και πάλι τα τόσο διαχρονικά  μηνύματα του συγγραφέα που έκανε το θέατρο καθρέφτη της κοινωνίας.

Επόμενος σταθμός το Στεφάνι Κορινθίας  και να ο λόγος που επέλεξα με πολύ χαρά την περιοχή και τους ανθρώπους.

«Οι Αστρονόμοι, το επέλεξαν για τη γεωγραφική του θέση και τον καθαρό ουρανό . Οι άνθρωποι της Ανέμης , για τους ανθρώπους με το καθαρό βλέμμα , την απλότητα που σε κατακτά από την πρώτη στιγμή , για τη ζεστασιά που σε περιβάλουν και για τα όνειρα που όταν τους ακούς να σου τα διηγούνται … από `κείνη κιόλας τη στιγμή θέλεις να στοιχηθείς δίπλα τους και να τους συνδράμεις… Έτσι , όχι γιατί το θέλαμε εμείς αλλά μάλλον επειδή κάποια μοίρα το επέβαλε και… χωρίς δεύτερη σκέψη, αποφασίσαμε να ανηφορίσουμε στο Στεφάνι και να κάνουμε αυτό που μπορούμε γι αυτούς!

Τετάρτη 9 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, θα είμαστε εκεί για να παρουσιάσουμε τον «Κατά Φαντασίαν Ασθενή» του Μολιέρου. Χορηγοί επικοινωνίας : οι ιστοσελίδες mazimagazine.gr & parakato.gr καθώς και ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Στεφανίου»