Τον αντιπεριφερειάρχη Πελοπίδα Καλλίρη αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν  για την έμπρακτη στήριξη του ώστε να συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου του Δήμου Μονεμβασιάς ,τα μέλη της θεατρικής Σκηνής Κορίνθου «Ανέμη».

Στην ευχαριστήριο επιστολή τους αναφέρουν:

 Ένα ειλικρινές «Ευχαριστώ»

Η θεατρική Σκηνή Κορίνθου «Ανέμη», αισθάνεται την ανάγκη να δείξει την ευγνωμοσύνη της στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πελοπίδα Καλλίρη και να τον ευχαριστήσει για την έμπρακτη υποστήριξή του, έτσι ώστε να καταφέρουμε να λάβουμε μέρος στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου του Δήμου Μονεμβασιάς . 
Χάρη στη σημαντική του βοήθεια, είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε δείγματα καλλιτεχνικής δημιουργίας , έξω από τα όρια της Κορινθίας, να τα κάνουμε γνωστά, αλλά πάρα πολύ σημαντικό ήταν το ότι , μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε σπουδαίους ανθρώπους του χώρου του θεάτρου , με κέφι για δημιουργία!

 Κ. Πελοπίδα Καλλίρη, άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε και παίρνουμε το θάρρος να ζητήσουμε να σταθείτε δίπλα σε όλους τους ανθρώπους της τέχνης , όπως δείξατε ότι ξέρετε να κάνετε, με έναν μοναδικό τρόπο, με την αμεσότητα και την ευπροσηγορία που σας χαρακτηρίζει!

       Με ιδιαίτερη τιμή ο Πρόεδρος ,το Δ.Σ. και οι Ηθοποιοί 

               της Θεατρικής Σκηνής Κορίνθου «ΑΝΕΜΗ»