Ενημερωτική Εσπερίδα με θέμα: «Οι νέες τάσεις & προοπτικές του Λιανικού Εμπορίου στην Ελλάδα & ο Ρόλος του Παγκόσμιου Καταναλωτή» πραγματοποιήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 2019 που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κορινθίας, σε συνεργασία με την 360U BetterSkills – BetterBusiness. Παράλληλα, έγινε παρουσίαση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, που θα υλοποιηθεί στο Επιμελητήριο Κορινθίας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ομιλητές: κ. Αντώνη Μακρή, Πρόεδρο Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), τον κ. Πέτρο Ρούση, Εκπαιδευτή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και τον κ. Αθανάσιο Ρούλια, Διευθύνων Σύμβουλο, 360U Better Skills-Better Business. Επίσης ανέφερε μεταξύ άλλων:

Στόχος όλων μας είναι τα καταστήματα του νομού μας, να αποκτήσουν ξανά ζωή.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας στην προσπάθεια στήριξης της επιχειρηματικότητας συνεχίζει να συνδράμει με την εκπαίδευση επιχειρηματιών και στελεχών επιχειρήσεων σε Μεταπτυχιακό Επίπεδο, προσφέροντας προγράμματα που παρέχουν στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις και τα εργαλεία που απαιτούνται, ώστε να διδαχθούν, να κατανοήσουν και να εξοικειωθούν με τις νέες τάσεις στο χώρο της Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Οι συμμετέχοντες δήλωσαν το ενδιαφέρον τους για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, μετά την ολοκληρωμένη παρουσίαση και ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Κορινθίας, αναφέροντας το όφελος της εγγύτητας, διότι τους παρέχεται η δυνατότητα παρακολούθησης χωρίς να χρειάζεται να μετακινούνται.

Για πληροφορίες σχετικά με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Πανούση Μαριάντζελα και την κα Κασμά Αγγελική στο 2741024464 ή με mail: media@korinthiacc.gr