Η Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα  «Οι νέες τάσεις & προοπτικές του Λιανικού Εμπορίου στην Ελλάδα &

ο Ρόλος του Παγκόσμιου Καταναλωτή», θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα,21 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 17:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Κεντρικοί ομιλητές οι κ. Αντώνης Μακρής, Πρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), Δρ. Αντώνης Ζαΐρης, Αναπλ. Αντιπρόεδρος ΣΕΛΠΕ &Μέλος της Ένωσης Αμερικανών Οικονομολόγων (ΑΕΑ) και Γεώργιος Πανηγυράκης, Καθ. Marketing,Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το θέμα  εστιάζει στην ενημέρωση επιχειρηματιών και στελεχών ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν επιτυχώς στις νέες ανάγκες της αγοράς και του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, καθώς και στην παρουσίαση μεθόδων αύξησης της αποδοτικότητας των επιχειρήσεων, μέσα από την κατανόηση του ρόλου του Παγκόσμιου Καταναλωτή.

Σε συνέχεια της Κεντρικής Ομιλίας, θα ακολουθήσει ομιλία με θέμα «Ηγεσία, από τα χαρίσματα στις δεξιότητες» από τον κ. Πέτρο Ρούση, Εκπαιδευτή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και η παρουσίαση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, που θα υλοποιηθεί στο Επιμελητήριο Κορινθίας με την Πιστοποίηση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, σε συνεργασία με τη 360U Better Skills – Better Business και με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ).