Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, από τις 4:00 και μέχρι τις 7:00 το απόγευμα Ιερό Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, στον χώρο της Τζαφείου Αιθούσης κάτω από το παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου, στα πλαίσια του εορτασμού του πολιούχου της πόλης Αποστόλου Παύλου.

Το κάλεσμα από τους Κληρικούς του ιερού Ναού προς τους πολίτες αναφέρει:

Πέρυσι τον Ιούνιο, είχε οργανωθεί κατά την διάρκεια των Παυλείων, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου αιμοδοσία, η οποία, χάρη στη δική σου θερμή συνδρομή, απέδωσε αρκετά. Επιθυμούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου, για να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, γιατί χωρίς τη δική σου συμβολή, το οποιοδήποτε φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας μας, δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί. Όπως είναι γνωστό, το αίμα δεν αγοράζεται. Προσφέρεται μόνο, ως απόσταγμα αγάπης και ενδιαφέροντος για τον συνάνθρωπο που υποφέρει και πασχίζει στο κρεβάτι κάποιου νοσοκομείου.

Εκτός από τις περιπτώσεις ασθενειών και χειρουργικών επεμβάσεων, στις οποίες χρειάζεται η μετάγγιση αίματος, το Νοσοκομείο της πόλης μας αντιμετωπίζει, δυστυχώς συχνά, τις περιπτώσεις τροχαίων ατυχημάτων, στις οποίες η έγκαιρη μετάγγιση αίματος σώζει τη ζωή ενός συνανθρώπου μας. Είμαστε ευτυχείς που, χάρη στη δική σου προσφορά, μπορέσαμε να ανταποκριθούμε σε πολυάριθμες κλήσεις παροχής αίματος, τις οποίες δεχθήκαμε και έτσι εσύ βοήθησες κάποιον άγνωστο σου άνθρωπο, που βρέθηκε σε ανάγκη!

Εφέτος, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, από τις 4:00 και μέχρι τις 7:00 το απόγευμα Ιερό Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, στον χώρο της Τζαφείου Αιθούσης κάτω από το παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου

Σε περιμένουμε και πάλι και στηριζόμαστε στη συμμετοχή σου!

Με αγάπη ΧΡΙΣΤΟΥ,

Η ΕΝΟΡΙΑΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ