Δεν αλλάζει το σκηνικό του καιρού για το Σάββατο 18/11/2017, αφού εριμένουμε νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Όπως αναφέρει το weather.gr,  τα φαινόμενα  θα είναι εντονότερα στο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο, στη Στερεά, στη Μακεδονία και στη Θράκη, καθώς και στο ανατολικό και βόρειο Αιγαίο, όπου  ενδέχεται οι καταιγίδες να συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρές ριπές ανέμου. Σταδιακή βελτίωση του καιρού περιμένουμε από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 και τοπικά 18 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 5 έως 16 στη βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 18 και τοπικά 19 στη δυτική Ελλάδα, από 8 έως 18 στο βόρειο Αιγαίο και από 11 έως 20 και τοπικά 21 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από τα βορειοανατολικά έως 5 μποφόρ, ενώ στο κεντρικό και νότιο  Αιγαίο θα είναι  νοτιοδυτικοί  έως 4 με 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα είναι νότιοι  έως 6 και τοπικά στα νότια τμήματα  7 με 8 μποφόρ.