Παρούσα δηλώνει στις δημοτικές εκλογές 2019  και ανακοινώνει επίσημα την υποψηφιότητα της , η πρώην βουλευτής της ΝΔ στο Νομό Κορινθίας, Αθηνά Κόρκα –Κώνστα, διεκδικώντας τον Δήμο Βέλου-Βόχας.

Η υποψηφιότητα της σαφώς και αλλάζει τα δεδομένα στο συγκεκριμένο δήμο, καθώς και στις υπάρχουσες υποψηφιότητες αλλά και στην παρούσα δημοτική αρχή,  αφού η Αθηνά Κόρκα, αναπτύσσει μεγάλη  δυναμική  σε ένα ευρύ φάσμα ψηφοφόρων, στην γενέθλια γη.

Στην ανακοίνωση της αναφέρει:

Σε λίγους μήνες θα κληθούμε να αναδείξουμε τους νέους εκπροσώπους μας στις τοπικές και περιφερειακές μας κοινωνίες και πρόθεσή μου είναι να ενασχοληθώ με τον 1ο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Συγκεκριμένα θα είμαι Υποψήφια Δήμαρχος Βέλου – Βόχας, στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα, δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά και ζω.

Είμαι αποφασισμένη να αγωνιστώ, με όπλο την πολυετή επαγγελματική μου εμπειρία καθώς και την σημαντική πολιτική μου σταδιοδρομία, για την λύση μικρών και μεγάλων προβλημάτων του τόπου μας, και το κυριότερο, ώστε να δώσουμε όλοι μαζί μια νέα ώθηση σε ένα δήμο με τόσες δυνατότητες και προοπτικές, όπως ο Δήμος Βέλου – Βόχας.

Αυτή είναι μια προσπάθεια η οποία, με σεβασμό στις υπόλοιπες υποψηφιότητες, ξεπερνά κομματικά χρώματα και πολιτικές πεποιθήσεις, καθώς τα προβλήματα του τόπου είναι προβλήματα όλων μας.

Έχω μάθει να συνεργάζομαι, να ακούω και να δρω αποτελεσματικά, εκπροσωπώντας ως βουλευτής τον τόπο μας, την Κορινθία, αλλά και μέσω της πολυετούς πολιτικής μου διαδρομής. Είμαι πεπεισμένη ότι παρά τις πρόσκαιρες δυσκολίες που μπορεί να υπάρξουν, αξίζει την συμμετοχή της καθεμιάς και του καθενός μας ώστε να αναβαθμίσουμε όλοι μαζί το περιβάλλον που ζούμε, βιοποριζόμαστε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

Αθηνά