Αδωνης

Αδωνης

Για κάτι λίγα λεπτά καθυστέρησης η ΚΕΦΕ της ΝΔ δεν έκανε δεκτή την υποψηφιότητα του Άδωνη Γεωργιάδη για την προεδρία του κόμματος.
Ο ίδιος θα καταθέσει ένσταση προκειμένου να επανεξεταστεί η αίτηση της υποψηφιότητάς έχοντας ως δεδομένο ότι οι κ.κ Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας διαφωνούν με την απόφαση της ΚΕΦΕ να απορρίψουν ως εκπρόθεσμη την υποψηφιότητά του.
“Στο αυτοκίνητο πληροφορήθηκα, όχι από το κόμμα μου δυστυχώς, αλλά από δημοσιογράφους ότι απορρίφθηκε η υποψηφιότητά μου, γιατί ήρθα καθυστερημένος 6-8 λεπτά. Ζήτω συγγνώμη για την καθυστέρηση, έπεσα σε κίνηση στο δρόμο. Τη ΝΔ την αγαπάμε. Είμαι βέβαιος ότι όλοι θα προστατεύσουμε αυτή τη διαδικασία. Μίλησα με τους κ.κ Μεϊμαράκη και Τζιτζικώστα, οι οποίοι διαφωνούν με αυτή την απόφαση της ΚΕΦΕ και ζητούν να την επανεξετάσει. Δεν έχω βρει τον κ. Μητσοτάκη ακόμα, αλλά είμαι βέβαιος ότι έχει την ίδια άποψη», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης συμπληρώνοντας ότι είχε την εντύπωση πως θα εξεταστεί κανονικά ο φάκελος του γιατί ήταν όλα εντάξει